Neohodnoceno

Pralinka Gringo Cafe

Skořápka z bílé nebo mléčné čokolády s náplní z hořké čokolády, smetany a kávy.

Čokoláda
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
18 Kč / ks 1 500 Kč / 1 kg 1 500 Kč / 1 kg
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur z hořké čokolády a smetany s kávovou příchutí v mléčné nebo bílé čokoládě.

 

Hmotnost: 12 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) a výrobky z nich 

Složení:

Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka

Náplň: cukr, ztužený rostlinný tuk, kakao, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory (sojový lecitin a E476), aroma přírodně identické. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, lískových ořechů, rozpustná pražená káva, voda, glokózový situp, sirup z invertního cukru, karamel, etylalkohol, práškový výtažek z kávy, modifikovaný škrob

 

kakaový bob_ikona

...a trochu o nás i našich pralinkách

Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny.

Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.

A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese.

 

originální receptury-01pravá čokoláda-01ruční výroba-01

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení