Neohodnoceno

Pralinka Kornout

Skořápka z mléčné nebo bílé čokolády ve tvaru kornoutu plněná vyšlehaným krémem z mléčné čokolády a smetany.

Čokoláda
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
12 Kč / ks
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka z mléčné nebo bílé čokolády ve tvaru kornoutu plněná vyšlehaným krémem z mléčné čokolády a smetany.

Žádnou složitost v tom nehledejte, pouze čokoládovou chuť! Kornoutek z bílé nebo mléčné čokolády plněný vyšlehaným krémem z mléčné čokolády, smetany a ozdoben praženými burizony.

 

Hmotnost: 12 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich

Složení:

Základ: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka

 

kakaový bob_ikona

...a trochu o nás i našich pralinkách

Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny.

Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.

A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese.