Neohodnoceno

Pralinka Lanýž kávový

Jemný krém z hořké čokolády a smetany s kávovou příchutí máčený v hořké a mléčné čokoládě a pražených burizonech s medem.

Skladem
18 Kč / ks
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur s jemným krémem z hořké čokolády a smetany s kávovou příchutí máčený v hořké a mléčné čokoládě a pražených burizonech s medem.

Hmotnost: 15 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, 

 

Složení:

Základ: : cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka

Náplň: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor lecitin (sojový), vanilkový extrakt, může obsahovat částečky mléka a ořechů voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, mléčný pritein, stabilizátor: sorbitol, hydroxylpropylceluloza (E463), emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, sůl, aroma, barvivo: beta karoten, Směs tuků: Hydrogenované rostlinné oleje, rostlinné oleje, rostlinné tuky, hydrogenované rostlinné tuky, cukry: sacharóza, dextróza, fruktóza, voda, odtučněný mléčný prášek (mléko), emulgátor: mono a di- glyceridy mastných kyselin, sůl (0,1%), aroma, kyselina: kyselina citronová, barvivo: beta karoten, rozpustná pražená káva, pražené burisony, med

 

ikona_žárovka-100 První čokoládový lanýž vyrobil Louis Dufour v Chambéry ve Francii v roce 1895. Tato čokoládová delikatesa je sice pojmenovaná po pravých lanýžích, protože svým vzhledem tuto drahou a vzácnou houbu připomíná. Ale nenechte se zmást, po houbách rozhodně nechutná. U čokoládových lanýžů je vždy základem krém zvaný ganache, který se dál máčí v čokoládě.