Neohodnoceno

Pralinka Lanýž kokos

Jemný krém z hořké čokolády a smetany máčený v bílé čokoládě obalený kokosem.

Skladem
24 Kč / ks
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur z jemného krému z hořké čokolády a smetany máčená v bílé čokoládě obalený kokosem.

Hmotnost: 20 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) a výrobky z nich

 

Složení:

Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka, kokos

Náplň: kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor lecitin (sojový), přírodní aroma vanilka, může obsahovat částečky mléka a ořechů, voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, kaseinát sodný, stabilizátor: sorbitol, hydroxylpropylceluloza, emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, polysorbate 60, sůl, aroma, barvivo: beta karoten, Směs tuků: Hydrogenované rostlinné oleje, rostlinné oleje, rostlinné tuky, hydrogenované rostlinné tuky, cukry: sacharóza, dextróza, fruktóza, voda, odtučněný mléčný prášek (mléko), emulgátor: mono a di- glyceridy mastných kyselin, sůl (0,1%), aroma, kyselina: kyselina citronová, barvivo: beta karoten.

 

ikona_žárovka-100 První čokoládový lanýž vyrobil Louis Dufour v Chambéry ve Francii v roce 1895. Tato čokoládová delikatesa je sice pojmenovaná po pravých lanýžích, protože svým vzhledem tuto drahou a vzácnou houbu připomíná. Ale nenechte se zmást, po houbách rozhodně nechutná. U čokoládových lanýžů je vždy základem krém zvaný ganache, který se dál máčí v čokoládě.