Neohodnoceno

Pralinka Smetanový karamel

Skořápka z mléčné čokolády plněná tekutým karamelem a bílou čokoládou se smetanou.

Skladem
10 Kč / ks
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur z hořké čokolády, jemně šlehaného smetanového krému a karamelu

 

Hmotnost: 8 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich

Složení: 

Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin aroma přírodní vanilka

Náplň: rostlinný tuk, cukr, sušené plnotučné mléko, bílá čokoláda 10 % (sušené plnotučné mléko, cukr, kakaové máslo), sušené odtučněné mléko, emulgátor lecitin sojový, aroma, glukózový sirup, sacharóza, kokosový tuk, kondenzované slazené mléko, voda, zahušťovadla, jedl sůl, karoteny, karamelové aroma, ethylvanilin.

 

ikona_žárovka-100

Pověst říká, že karamel vznikl náhodou, když kuchařce spadla do cukru svíčka. Ať už vznikl omylem nebo ne, my víme, že karamel je prostě báječný ve spojení s jakoukoliv čokoládou.

 

 

kakaový bob_ikona

...a trochu o nás i našich pralinkách

Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny.

Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.

A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese.

 

originální receptury-01pravá čokoláda-01ruční výroba-01

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné