Neohodnoceno

Pralinka Alžírská káva

Jemná tmavá kávová náplň s příchutí vaječného likéru v hořké nebo mléčné čokoládě.

Čokoláda
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
17,50 Kč / ks
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur s jemnou tmavou náplní s příchutí kávy a vaječným likérem v mléčné nebo hořké čokoládě.

 

Hmotnost: 14 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich

Složení: 

Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka

Náplň: cukr, rostlinný tuk, směs pražených kávovin (obsahuje lepek), syrovátka, emulgátor sojový lecitin, aroma vaječný likér a vanilka, sůl.

 

ikona_žárovka-100

Název Alžírská káva nikde jinde, než v Česku nenajdete. Ani Alžířané netuší, proč se s jejich zemí „alžír“ spojuje. V cizině však má svou variantu. Eggnog latté se připravuje jako vánoční specialitka. V Čechách si ji ale můžeme bez výčitek dopřát po celý rok. 

 

 

kakaový bob_ikona

...a trochu o nás i našich pralinkách

Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny.

Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.

A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese.

 

originální receptury-01pravá čokoláda-01ruční výroba-01

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné