Pralinka Černý rybíz
Čokoláda s černo-rybízovým pyré v hořké čokoládě.
Kategorie: | Pralinky |
---|
Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur s černo-rybízovým pyré v hořké čokoládě.
Hmotnost: 8 g
Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich
Složení:
Základ: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor sojový lecitin.
Náplň: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, mléčný tuk, emulgátory sojový lecitin a polygrycerol-polyricin-oleát,vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, mléčný protein, stabilizátory: sorbitol, hydroxypropylcelulóza, emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, sůl, aroma, barvino: beta karoten, ochucovací pasta černý rybíz.
![]() |
Černý rybíz obsahuje velké množství vitamínu C, působí proti artritidě, posiluje žaludek, zvyšuje pružnost cév a působí proti nachlazení, takže pralinkou s černým rybízem vlastně děláte něco pro své zdraví.
|
![]() |
...a trochu o nás i našich pralinkách Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny. Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval. A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese. |