Pralinka Citron
Krusta z bílé čokolády naplněna krémem z bílé čokolády, smetany a citronovou příchutí.
Kategorie: | Pralinky |
---|
Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur bílé čokolády a smetany s citronovou příchutí v bílé čokoládě.
Hmotnost: 8 g
Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich
Složení:
Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka
Náplň: Cukr, ztužený rostlinný tuk palmový, sušené mléko odtučněné, sušená syrovátka, emulgátor (sojový lecitin), kyselina (kyselina citronová), jedná sůl, aroma přírodně identické, cukr, sirup glukóza-fruktóza, kondenzované odtučněné mléko, voda, hydrogenované rostlinné tuky, citronová šťáva (3,5%), modifikovaný škrob, kyselina citronová, konzervant kyselina sorbová, emulgátor E435, aroma, barviva: tartrazin, žluť SY, titanová běloba, voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, kaseinát sodný, stabilizátor: sorbitol, hydroxylpropylceluloza, emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, polysorbate 60, sůl, aroma, barvivo: beta karoten.
![]() |
...a trochu o nás i našich pralinkách Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny. Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval. A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese. |