Pralinka Hruška
Hrušková povidla s hruškovicí, mléčnou čokoládou a smetanou v mléčné čokoládě.
Kategorie: | Pralinky |
---|
Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur z mléčné čokolády se smetanou a hruškovou příchutí zvýrazněnou hruškovicí Williams v mléčné čokoládě.
Pro dobré věci nechodíme daleko! Když už se naše pralinky vyrábí ve Vizovicích, tak proč nevymyslet spojení alkoholických produktů světoznámé likérky R. Jelínek a čokolády? Hrušková povidla ve spojení s hruškovicí z odrůdy Williams v mléčné čokoládě. Dobrou chuť!
Hmotnost: 8 g
Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich
Složení:
Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka
Náplň: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, sušená syrovátka, laktóza, aroma: vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR, voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, mléčný protein, stabilizátory: sorbitol, hydroxypropylcelulóza, emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, sůl, aroma, barvino: beta karoten, hrušková ochucovací pasta, hruškovice WILLIAMS
![]() |
Výrobna hruškovice Williams R. Jelínek se nachází až v daleké Chile. Ale i tady na vše dohlížení mistři z palírny z Vizovic. Hruškovice je vyráběna trojstupňovou destilací, během přepravy přes oceán pak dojde k dokonalému scelení chutí a vůní. Pokud si chcete konzumaci hruškovice trochu zpestřit, můžete do skleničky vložit kousek hrušky. Nebo zkusit naši pralinku…
|
![]() |
...a trochu o nás i našich pralinkách Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny. Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval. A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese. |