Neohodnoceno

Pralinka Levandule

Skořápka z hořké čokolády s náplní z hořké čokolády, smetany a levandule.

Skladem
15 Kč / ks 1 500 Kč / 1 kg
Kategorie: Pralinky

Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur s hořkou čokoládou, smetanou, levandulí a lehkou limetovou příchutí v hořké čokoládě. 

Už jste někdy zkusili kombinaci hořké čokolády a levandule? Věřte, že s naší levandulovou pralinkou nešlápnete vedle! Tematicky jsme pralinku doplnili o fialovou perleť.

 

Hmotnost: 10 g

Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich

Složení:

Základ: cukr, kakaové máslo, polotučné mléko sušené (jen bílá a mléčná), kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka

Náplň: cukr, ztužený rostlinný tuk, kakao, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory (lecitin a E476), aroma přírodně identické. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, lískových ořechů, sušená levandule, voda, hydrogenovaný rostlinný tuk, rostlinná vláknina, kaseinát sodný, stabilizátor: sorbitol, hydroxylpropylceluloza, emulgátory: estery monoglyceridů s kyselinou mono a diacetyl vinnou, polysorbate 60,  sůl, aroma, barvivo: beta karoten mandlové aroma, glokózový sirup, sirup z invertního cukru, koncentrovaná šťáva z cotronu, modifikovaný škrob, kyselina citronová, riboflavin.

 

ikona_žárovka-100

Již od dávných dob byla levandule užívána na podporu trávení, spaní a k uklidnění při úzkostech a depresích. A co teprve spojení levandule a čokolády...

 

 

kakaový bob_ikona

...a trochu o nás i našich pralinkách

Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny.

Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.

A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese.

 

originální receptury-01pravá čokoláda-01ruční výroba-01

Zpět do obchodu