Pralinka Zlatá tequila
Kulička z hořké čokolády plněná pomerančovým krémem, skořicí a s ampulkou se zlatou tequilou.
Kategorie: | Pralinky |
---|
Originální ručně vyráběná pralinka s náplní podle tradičních receptur s pomerančovým krémem a skořicí ve skořápce z hořké čokolády doplněný zlatou tequilou.
Téměř jako panák! Stejné složení chutí, avšak doplněné o čokoládu.
A jak se tato "exotika" konzumuje? Vydělejte ampulku z pralinky a nechte si ji rozpustit v ústech. Jakmile ucítíte pomeranč a skořici, vstříkněte si tequilu do úst a polkněte.
Hmotnost: 11 g
Alergeny: sojové boby (sója) a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich
Složení:
Základ: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin, aroma přírodní vanilka
Náplň: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, aroma přírodní vanilka, sušené odtučněné mléko, emulgátor lecitin sojový, aroma, Couintoix, tequila, skořice.
![]() |
Divoké a nespoutané Mexiko se stane během své dlouhé historie obohacovatelem lidstva. Zasáhne do oblasti módy, když světu dá oblíbená sombrera, milovníkům památek nadělí pořádnou dávku aztécké kultury a pro fajnšmekry připraví lahodný nápoj, který si získá celý svět. Jeho jméno je tequila.
|
![]() |
...a trochu o nás i našich pralinkách Poprvé jsme nahlédly pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněly jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně. I když pražírna je až polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů začíná příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády. Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny. Každá naše pralinka je naprosto jedinečná. Je jedinečná s prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval. A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abych si mohli pochutnat na této sladké delikatese. |